Mirë se vini te agjensioni turistik Edona me seli në Zvicer dhe në Kosovë
Kosovë
Rruga e UÇK-së 50000 Gjakovë
Tel: +381 390 323 219
Fax: +381 390 326 204
Zvicer
Ebnatstrasse 152 CH-8207 Schaffhausen
Tel: +41 52 511 26 26
Fax: +41 52 588 02 10

CallCenter

+41 (0) 52 511 26 26

Na kontaktoni

Zvicer Kosovë

  • Edona Dienstleistungen GMBH                                                Edona /Europalines
  • Ebnatstrasse 152                                                                        Rr. UCK-së
  • Postfach  
    • 8207 Schaffhausen                                                                        50000 Gjakovë
  • Tel: 052 511 26 26                                                                       Tel: +381 390 323 219
  • Fax: 052 588 02 10                                                                      Fax:+381 390 326 204
  • Mob. 079 404 86 37                                                                     Mob. (+377) 044 811 924
  • Mob: 078 687 15 99                                                                     [email protected]
  • [email protected]
Rreth nesh

Jemi agjension turistik i përkushtuar për të ofruar shërbime cilësore dhe korrekte për klientët tanë. Tradita dhe siguria na dallojnë në mesin e agjensive prestigjioze


Shiko më shumë

Partnerët tanë

Falë punës dhe angazhimit tonë kemi vendosur bashkëpunim të shkëlqyeshëm me shumë kompani prestigjioze të udhëtimeve në europë

Më shumë