Mirë se vini te agjensioni turistik Edona me seli në Zvicer dhe në Kosovë
Kosovë
Rruga e UÇK-së 50000 Gjakovë
Tel: +381 390 323 219
Fax: +381 390 326 204
Zvicer
Ebnatstrasse 152 CH-8207 Schaffhausen
Tel: +41 52 511 26 26
Fax: +41 52 588 02 10

CallCenter

+41 (0) 52 511 26 26

Lundërime
Cdo ditë
Cdo ditë

Itali - Shqipëri - Itali

  • Bari - Durres - Bari     
  • Brindisi - Vlorë -Brindisi 
  • Ancona - Durres - Ancona

Itali - Greqi - Itali 

  • Ancona - Igoumenitsa- Ancona
  • Ancona - Patras - Ancona
  • Bari - Igoumenitsa - Bari     
  • Brindisi - Igoumeitsa -Brindisi 

dhe shum destianacione tjera....

Rreth nesh

Jemi agjension turistik i përkushtuar për të ofruar shërbime cilësore dhe korrekte për klientët tanë. Tradita dhe siguria na dallojnë në mesin e agjensive prestigjioze


Shiko më shumë

Partnerët tanë

Falë punës dhe angazhimit tonë kemi vendosur bashkëpunim të shkëlqyeshëm me shumë kompani prestigjioze të udhëtimeve në europë

Më shumë