Mirë se vini te agjensioni turistik Edona me seli në Zvicer dhe në Kosovë
Kosovë
Rruga e UÇK-së 50000 Gjakovë
Tel: +381 390 323 219
Fax: +381 390 326 204
Zvicer
Ebnatstrasse 152 CH-8207 Schaffhausen
Tel: +41 52 511 26 26
Fax: +41 52 588 02 10

CallCenter

+41(0) 52 511 26 26

Oferta speciale

Oferta dhe destinacione!
Udhëtime me autobus
190 CHF
Bileta aeroplani

Rezervoni me ne dhe përfitoni oferta fantastike

350 CHF

Rezervo biletë me autobus

Linja me aeroplan

Nga Via Ma Ej Pr Sh Di
Zürich Prishtinë      
Basel Prishtinë  
Gjenevë Prishtinë  
Prishtinë Zürich    
Kushtet e udhëtimit
Kushtet e udhëtimit

Secili individ që udhëton, është i obliguar që ti përmbahen kushteve të shenuara në biletë (tiketë) ose të shprehura verbalisht nga agjenti i udhëtimit. Ne nuk jemi përgjegjës për vonesat ose problemet tjera si pasojë e mos zbatimit të këtyre kushteve

Rreth nesh

Jemi agjension turistik i përkushtuar për të ofruar shërbime cilësore dhe korrekte për klientët tanë. Tradita dhe siguria na dallojnë në mesin e agjensive prestigjioze


Shiko më shumë

Partnerët tanë

Falë punës dhe angazhimit tonë kemi vendosur bashkëpunim të shkëlqyeshëm me shumë kompani prestigjioze të udhëtimeve në europë

Më shumë